28 Ağustos 2011 Pazar

Hot Fuzz


Hot Fuzz

Simon Pegg 
Bugün itibari ile izleme şerefine nail oldum Hot Fuzz'ı.Dikkat ederseniz kafadan subjektif girdim olaya çünkü benim işlerini çok sevdiğim bir ekibin filmi Hot Fuzz Simon Pegg,Nick Frost ve yönetmen Edgar Wright.
İngiltere de efsaneleşmiş Spacede dizisinin ekibi karşımızda gerçekten benim de çok severek izlediğim ama sadece 2 sezon olmasından dolayı tadına doyamadığım dizinin ekibi Shaun Of The Dead filminden sonra yine bir arada.



Tabi bu bir 2007 yılı yapımı bir film aradan seneler geçti ama ekip hala birlikte işlere imza atıyor Simon Pegg ve Nick Frost en son Paul ve Simon Pegg and Nick Frost's Star Wars kısa filminde beraberlerdi.Bu ikilinin kimyasını gerçekten taktir ediyorum.Yönetmen Edgar Wright ise Hot Fuzz dan sonra Scott Pilgrim vs. The World filmini yönetti filmin bir kısımını izleye bildim gerçekten entresan bir filme benziyordu arkdaşlarımında tavsiyesi ile en yakın zamanda izleyeceğim ayrıca Shaun Of the Dead içinde ayrı bir yazı hazırlayacağım çünkü anlatmak lazım..


Şimdi gelelim filme film benim beklentilerimi fazlası ile karşıladı gayet eğlenceli bir filmdi tam bir sneak movie hatta bunlar içindeki en iyilerinden diyebilirim.Daha önce bu ekibin herhangi bir filmini izlediyseniz Edgar Wright klasiği diyebiliriz çekimler kurgu tamamiyle markasını taşıyor bilmeyenler içinde şunu söyleyebilirim hızlı planlar ortanın altına düşmeyen bir tempo son yarım saat artık tam bir aksiyon filmi oluyor gerçekten.İlk 40 dakika belki tempo açısından düşük sayılabilir ama burda da Simon Pegg ve Nick Frost zaten yetiyor.Ayrıca kadro çok zengin Simon ve Nick dışında Timonty Dalton'ı izlemek ayrı bir zevk.


Çok eksterm bir durum olmassa beğenmeseniz bile sıkılmazsınız bu filmi izlerken çünkü akıyor ve gidiyor film.....Bilmeyenler kesinlikle şans verin ve mutlaka izleyin.....




Director;
Edgar Wright; Shaun Of The Dead,Scott Pilgrim vs. The World,Spaced(tv)
Cast;
Simon Pegg; Shaun Of The Dead,Paul,Star Trek,Mission İmpossible 3,Spaced(tv)
Nick Frost; Shaun Of The Dead,Paul,Pirate Radio,Spaced(tv)
Timothy Dalton ;The Tourist,Licence to Kill






4 Hot Fuzz Yıldızı Filmizin Notu














Ne,Nerde,Nasıl,Neden,Ne zaman,Kiminle
Hot Fuzz,Home Alone şeklinde,Meraktan,29 Ağustos 2011 de,Bilgisayarımın önünde,Tek başıma,izlendi..
                                                       

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder