29 Ağustos 2011 Pazartesi

Wristcutters ; A Love Story



Wristcutters;A Love Story  (Bilek Kesenler;Bir Aşk Hikayesi)

Farklı bir tarz farklı bir yaklaşım.Ya sev ya nefret et türü bir film bana kalırsa ben sevdim.Bağımsız film işte budur dedirtiren bir film Wristcutter;A love Story.Görselliği, kullanılan çekim teknikleri ve uygulamaları,oyunculukları ve hikayesi ile voltranı oluşturmuş bir yapım.



Voltran Effect
Açıkçası kara mizahla böyle bir konun işlenmeside bence gayet güzel olmuş ama uçlarda bir film olduğunu söylemekte yarar var.Bir Eternal Sunshine değil belki ama onun yarattığı fantastikliğe yakın bir durum var bu filmde ama yaratılan fantazi, yaratılan bölge;yaşam ile ölüm arasında bir araf bambaşka bir dünya..


Türü Romantik,Fantastik,Komedi ve dram unsurlarını fazlasıyla barındırıyor hepsini içine alan bir yol filmide diyebiliriz aslında çünkü belli nedenlerden ötürü karakterler arayışlar içinde oluyorlar ve onların bu arayış esnasındaki yolculuklarına bizde eşlik ediyoruz film boyunca.


Yönetmeni Goran Dukic'in ilk uzun metraj filmi böylesi güzel bir iş çıkartmasına rağmen 2006'dan sonra başka bir projede olmaması entresan.


Sonuça gelirsek zamanınız olursa bu filmi izleyin derim gerçekten ufuk açıcı,kafa açıcı nederseniz öyle bir yapım.Oyunculuklar hakkında tek tek konuşmayacağım kariyer olarak çok parlak isimler olmasalarda bu filmdeki kimyaları gerçekten çok güzel,iyi bir ekip çalışması.....İzleyin...Pişman olmasınız demiyorum ama...


Director;
Goran Dukic;Maalesef başka filmi yok abinin.


Cast;
Patrick Fugit;The Good Life,Almost Famous
Shea Whigham;Tigerland,Fast&Furious,Boardwalk Empire(tv)
Shannyn Sossamon;A Knight's Tale,40Days&40Nights,One Missed Call










3,5 Kesik Bilek Alıyor Filmimiz...








Ne,Nerde,Neden,Nasıl,Ne zaman,Kiminle
Ne ne,Evim evim güzel evimde,Zevkten,Oturarak,Yakın zamanda,Kimseyle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder