3 Eylül 2011 Cumartesi

I Love You Phillip Morris



I love you Phillip Morris
(Biyografi, Dram, Komedi, Romantik)



Öncelikle; gerçek bir hikayeden esinlenerek çekilmiş bu filmimiz herkese hitap etmemektedir. Ben bile başlarda vazgeçmeyi düşündüm ki Gay filmlerinden hazetmem. Ama izledikce bunun bir Gay’ lik değilde  farklı işlenmiş dramatik bir aşk  karmaşası olduğunu anlıyoruz.
Jim CARREY ve  Evan Mc GREGOR Filmin en büyük kozları, ki onları izlemek ayrı bir keyif. Yönetmenliğini  John REQUA ve Glenn FİCARRA üstlendiği gibi seneryoya da birlikde imza atmışlar. 



Filmin anlatım kısmı oldukça eğlenceli.Gerek kurgu gerekse çekimler,konusu bu farklı hikayede  izleyicinin filmin içine girmesini ve tutunmasını sağlıyor zaman zamanda bu şaşırtıcı derecede ilgi çekici oluyor. Benim ilk yaptığım gibi ön yargılı davranmadan izlerseniz sonunda büyük bir keyif alacağınıza inanıyorum. Üstelik iki ağır topuda (Kastedilen büyük oyuncudur) göz ardı etmemek gerek…

Yönetmenler, John Requa ve Glenn Ficarra yı daha önce Bad News Bears ( 2005 ), Cats & Dogs ( 2001 ), Bad Santa ( 2003 ) gibi filmlerden tanıyoruz. Ama en iyi işlerinin bence bu film olduğunu söylemem yanlış olmaz…

                                                 Yazı; Ömer K.



Writers; John Requa, Glenn Ficarra

Director: 
John Requa,Glenn Ficarra
Cast: 
Jim Carrey; Yes Man.Lair Lair,The Majestic,23,Bruce Almighty,The Mask...vs
Ewan McGregor; Trainspotting,Big Fish,Star Wars,The İsland..vs
Leslie Mann; Knocked up,40 Years Old Virgin,The Cable Guy
Rodrigo Santoro; 300,Brainstrom




1 yorum:

  1. Hazır konu açılmışken;Ewan McGregor ve Eva GREEN in baş rollerini paylaştığı 'Yer Yüzündeki Son Aşk'filmide izlenesi bir film.

    YanıtlaSil